Årsmøde

Vi afholder hvert år et træf over en weekend i september eller oktober måned. Vi har før mødtes på Pindstrup Centret, som ligger på Djursland tæt på Ryomgaard i Jylland, det tidl. Fænø Sund ved Middelfart og de seneste 2 år (2020 og 2021) har vi været på Musholm ved Korsør.

Her mødes vi som regel fredag, sidst på dagen, hvorefter vi bliver indkvarteret lige fra egne familieværelser og på familieværelser i fælleshuse med stort fællesrum. Herefter spiser vi aftensmad sammen i restauranten og mødes efterfølgende i et fællesrum til hyggeligt samvær. Vi har ikke noget fast program om fredagen, da folk er trætte efter en lang rejse til centret, men bruger aftenen både voksne og børn, til at tale sammen og hygge os.

Lørdag formiddag, efter morgenmad, samles de voksne til ex. et foredrag med en fagperson. Fagperson og emner varierer fra år til år. Vi har haft besøg af bl.a. neurolog, talepædagog, musikterapeut, coach m.f. Her vil det være muligt for os arrangere pasning af børnene hvis nødvendigt. Og ellers plejer de unge at tage sig godt af de mindre børn.

Der har før hen været planlagt ture for børnene til fx. Randers Regnskov og Djurs Sommerland. Børnene har været i selskab af børnepassere, som Pindstrup Centret har stillet til rådighed.

Eftermiddagen er primært med program på, men det er også muligt at trække sig tilbage i “private” rammer og aftenen er til fri afbenyttelse, men det er altid super hyggelig tid, hvor vi deler erfaringer, viden og alt fra himmel og jord.

Søndag afholdes der generalforsamling og derefter er der afrejse. (ca. kl. 13.00)

Vi slutter weekenden af med frokost og siger derefter “farvel og på gensyn næste år”!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.