Årsmøde

Vi afholder hvert år et træf over en weekend den første weekend i oktober måned. Indtil nu har vi, pånær en enkelt gang, mødtes på Pindstrup Centret, som ligger på Djursland tæt på Ryomgaard i Jylland.

Her mødes vi som regel fredag, sidst på dagen, hvorefter vi bliver indkvarteret på familieværelser i fælleshuse med stort fællesrum. Herefter spiser vi aftensmad sammen på restauranten og mødes efterfølgende i et af fællesrummene til hyggeligt samvær. Vi har ikke noget fast program om fredagen, da folk er trætte efter en lang rejse til centret, men bruger aftenen både voksne og børn, til at tale sammen og hygge os.

Lørdag formiddag, efter morgenmad, samles de voksne til foredrag med en fagperson. Fagperson og emner varierer fra år til år. Vi har haft besøg af bl.a. neurolog, talepædagog, musikterapeut, coach m.f.

For børnene har de sidste par år været planlagt ture til fx. Randers Regnskov og Djurs Sommerland. Børnene vil være i selskab af børnepassere, som Pindstrup Centret har stillet til rådighed.

Eftermiddagen og aftenen er til fri afbenyttelse og her plejer den opvarmede svømmehal at være et stort hit hos både store som små.

Søndag er afrejsedag, men søndag morgen vil der komme endnu en foredragsholder til de voksne, mens de mindre børn bliver underholdt et par timer af børnepasserne på Pindstrup Centrets område.

Formiddag, inden afrejse afholdes, der generalforsamling om formiddagen.

Vi slutter weekenden af med frokost og siger derefter “farvel og på gensyn næste år”!

 

 

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.